Студенти Лиманщини дізнавались, як стати частиною кадрового резерву

 

Де працевлаштуватись, знайшовши потенційного роботодавця? Це питання постає перед кожним студентом-випускником. Лиманський міський центр зайнятості навчає молодь, як успішно презентувати себе і тим самим поповнити кадровий резерв. Так, 14 травня фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості відвідала Лиманське професійно-технічне училище. У заході прийняли участь студенти, які навчаються на останньому курсі за професіями: оператор поста централізації, оператор станційного технологічного центру оброблення поїзної інформації та перевізних документів, приймальник поїздів, оператор комп`ютерного набору. 
Для випускників училищ є великою проблемою при влаштуванні на роботу продемонструвати свої професійні навички та вміння, здобуті під час навчання. Єдиним підтвердженням їх професійної компетентності виступають оцінки в дипломі. Саме тому з’являється потреба у розробці портфоліо, яке відображатиме, рівень практичних знань , умінь та навичок, набутих студентом. Окрім того, завдяки портфоліо випускник може не лише продемонструвати набутий професійний досвід, але й власні прагнення, професійні здібності,  вміння аналізувати та оцінювати результати своєї діяльності, показує динаміку розвитку особистості.
Під час зустрічі фахівчиня наочно продемонструвала приклади  портфоліо та відеорезюме молодих спеціалістів та відповіла на виникаючі питання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner