Дорогі Лиманці!

 

Традиційно третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи. В цей день ми маємо чудовий привід засвідчити своє прагнення жити в сучасній Європі: за європейськими стандартами і мати європейські цінності.
На сьогодні відзначення Дня Європи в Україні набуло надзвичайного значення. Герої Небесної Сотні поклали свої життя на вівтар європейських ідеалів, свободи, демократії та добробуту нашої країни. Тому, ми не можемо знехтувати шансом, який дають нам країни Європейського Союзу й відстояли на “Майдані” учасники Революції Гідності. Українці, як ніхто інший, довели свою вірність європейським цінностям.
Наша держава, знаходячись практично в центрі Європейського континенту та вже зробила рішучі кроки в напрямку вступу до європейської спільноти. А ми, українці, повинні кожен день своєю добросовісною працею, чесністю та повагою один до одного наближатись до Європи.  
Таким чином, ми продемонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире прагнення українців. Ми повинні будувати Європу в Україні і починати з власної вулиці, власного села, власного міста.
Прийміть вітання зі святом! Бажаю щастя, благополуччя, достатку вашим родинам та віри у краще майбутнє для нашої країни!
Пам’ятайте! Європа починається з кожного із нас!

Міський голова О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner