Лиманські надзвичайники провели День цивільного захисту в дитячому садку

 

Одним із найважливіших напрямків діяльності рятувальників є інформування населення, у тому числі підростаючого покоління на рахунок правил безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних подій. 
Так, 13 травня лиманські рятувальники завітали до дошкільного навчального закладу № 1 Лиманської міської ради Донецької області. Вогнеборці розповіли дітлахам правила поводження на водних об’єктах під час сезону «купання». Також, нагадали про відпочинок в природних екосистемах та розповіли про наслідки, які можуть статися із-за людської недбалості. Розповіли дітлахам і про вибухонебезпечні предмети, та як поводитися, якщо раптово натрапив на «відголосок» часів Другої Світової війни. Вихованці дитсадка мали можливість на практиці побачити, як правильно користуватися вогнегасником, та як виглядає пожежно-технічне оснащення рятувальників. 
Такі заходи триватимуть у освітніх закладах громади й надалі аби навчити підростаюче покоління діям у разі виникнення різного роду надзвичайних подій та правилам безпеки життєдіяльності

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner