Вибір професії або задача з багатьма невідомими

 

В рамках марафону «Весняна профорієнтація» триває акція «Вибір професії або задача з багатьма невідомими» для учнів випускних класів закладів загальної середньої освіти. Так, 11 травня фахівчиня Лиманського  міського центру зайнятості провела онлайн зустріч для учнів 9-10 класів ЗОШ № 2 м. Лиман. Захід проведено за участю представників Лиманського професійно-технічного училища та РФ "Донецька Укрзалізниця" АТ "Укрзалізниця". 
Відкриваючи захід, фахівчиня міськцентру розповіла про можливість отримання кваліфікованих консультацій з питань вибору майбутньої професії. «Вибір професії – це складний і відповідальний крок у житті кожного, тому його потрібно робити свідомо й обдумано», - зауважила вона та розповіла покроковий алгоритм цього вибору.
Під час заходу продемонстровано відеоролик з презентацією навчального закладу та детальною розповіддю про професії, які можна здобути, навчаючись в ньому.
Представник роботодавця РФ "Донецька Укрзалізниця" надала детальну інформацію щодо специфіки роботи на залізниці, розповіла про можливості професійної кар’єри та потреби в кадрах в нашому регіоні.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner