Вже традиційно в Україні у другу неділю травня відзначається найбільш зворушливе свято – День Матері

 

Це свято особливе, воно по-весняному наповнене теплим, щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності та шани до жінки-матері. В цей день низько вклоняємось і дякуємо всім мамам за їх мудрість, витримку та розуміння. Особливої уваги та турботи в День матері потребують саме ті жінки, які втратили найдорожче – своїх дітей. Дякуємо вам, матері, за те, що виховали синів, чий подвиг назавжди золотими літерами буде вписаний в історію нашого міста та країни.
Міський голова Олександр Журавльов із своїм заступником Іриною Сироватською, керуючим справами Олександром Погореловим та головою ГО «Спілка воїнів АТО та десантників Лиманщині» Віктором Диким привітали та нагородили відзнакою «Орден матері бійця АТО»
Цей орден-прояв глибокої шани та вдячності матерям за гідне виховання синів. У часи російсько-української війни вони проявили себе справжніми патріотами, воїнами, борцями за волю та свободу України!
Пам’ять про загиблих воїнів АТО/ООС – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. Завдяки їх відвазі, ми маємо можливість привітати та обійняти наших найрідніших.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner