Працювала робоча група з розбудови інфраструктури Індустріального парку “Лиманський”

 

24.05.2018р. відбулось засідання робочої групи із супроводу розбудови інженерно-транспортної інфраструктури до території промислового майданчика Індустріального парку “Лиманський”.
Під головуванням міського голови Петра Цимідана  робоча група та запрошені  представники Регіональної філії “Донецька залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” опрацювали наступні питання:
1. Розробка технічних умов на приєднання до централізованих мереж водопостачання/водовідведення, газопостачання та енергопостачання;
2. Можливість виносу лінії електропередачі 110 кВт за межі промислового майданчику для функціонування індустріального парку «Лиманський»;
3. Зміна у складі робочої групи з супроводу розбудови інженерно-транспортної інфраструктури до території промислового майданчику індустріальний парк «Лиманський».
Лиманський міський голова Петро Цимідан зазначив, що  Індустріальний парк "Лиманський" – це не тільки земельна ділянка, на якій буде розташована необхідна для бізнесу інфраструктура, це насамперед один з інструментів регіонального розвитку. “Завдання індустріального парку – розвинути економічну спроможність Лиманської об’єднаної територіальної громади, поліпшити її економічні перспективи, підвищіти якість життя населення, створити нові сучасні робочі місця з високим рівнем оплати праці”.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner