Шановні Лиманці! Любі, дорогі наші матері!

 

Вже традиційно в Україні у другу неділю травня відзначається найбільш зворушливе свято – День Матері. Це свято особливе, воно по-весняному наповнене теплим, щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності та шани до жінки-матері.
Матір то найсвятіше, бо саме вона дарує життя, вона — берегиня: берегиня роду, берегиня традицій, берегиня всього народу. Вона невичерпне джерело абсолютної любові та мудрості поколінь, вона веде нас крізь усі негаразди, оберігає від невдач, вчить любити та творити добро.
Це свято є продовженням наших одвічних традицій і цінностей, бо саме  поважне ставлення до матері, за всіх часів були притаманні українському народові. З давньої пори в Україні особливе шанобливе ставлення до матері було частиною культури. Щира любов та повага до матері закарбована в віках та передається наступним поколінням в піснях і віршах, легендах і приказках, музиці і танцях. 
Материнська любов завжди була і залишається єдиною надійною, могутньою силою, основою духовності нації, тією нерушимою опорою на якій тримається суспільство. Саме матір виховує в нас найсвітліше, найдобріше та найкраще, що є на світі. Плекає в нас любов та повагу до всього живого, шанобливе ставлення до свого роду, безмежну та жертовну любов до Батьківщини. Зараз в нелегкі часи для України мужні та відважні сини  стали на захист Східних рубежів нашої країни. Лиманщина шанує матерів, які виховали справжніх героїв, що поклали своє життя захищаючи Україну. Це Любов Бражник, Наталія Карпо, Людмила Красногрудь. 
Низький уклін і щира подяка Вам, наші любі матусі, за недоспані ночі, за турботу та любов, за тепло і невичерпну ласку, за терпіння, витримку і мудрість.
Любі наші Неньки! Прийміть щиросердні вітання з прекрасним весняним святом – Днем Матері. Нехай всі Ваші старання будуть завжди належно оцінені, а ваша велична праця з виховання молодого покоління, завжди дарує гідних громадян нашої держави.
Бажаю Вам міцного здоров’я довгих років життя, душевної рівноваги, любові і добра, благополуччя та справжнього материнського щастя. Нехай родинне тепло та любов повсякчас зігріває Вас та ваших близьких, а вдячні нащадки дарують Вам ласку, турботу та повагу!

Міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner