8 травня 2021 року до Дня пам’яті та примирення у місті відбулися заходи з вшанування пам’яті полеглих у роки Другої світової війни:

 

- о 09.00 - у сквері ім. Л.Д. Кизима секретар міської ради Надія Ляшко та за-ступник голови громадської організації “Організація ветеранів війни і праці філії “Донецька залізниця” АТ “Укрзалізниця” Василь Грейман поклали кві-ти до пам'ятника “Воїнам-визволителям Лиманщини”. Присутні вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання. 
- о 09.30 у мікрорайоні «Південний» біля меморіалу «Батьківщина-мати» секретар міської ради Надія Ляшко, заступник голови громадської органі-зації “Організація ветеранів війни і праці філії “Донецька залізниця” АТ “Укрзалізниця” Василь Грейман та завідувач Лиманського краєзнавчого музею Тетяна Іваненко поклали квіти до  меморіалу та вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання.
- о 10.00 у с. Соснове біля братської могили радянських воїнів, що розта-шована на залізничній станції Святогірськ перший заступник голови Доне-цької облдержадміністрації Ігор Мороз, заступник командувача Об’єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак, заступник міського голови Ірина Сироватська та керуючий справами Лиманської міської ради Олек-сандр Погорелов поклали квіти до братської могили та вшанували пам’ять полеглих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner