За електроенергію та газ від YASNO можна сплатити у відділеннях «Нової пошти»

 

Розрахуватися за електроенергію та газ від постачальника YASNO відтепер можна у пунктах оплати NovaPay, що розташовані у відділеннях «Нової пошти». Постачальник постійно розвиває та вдосконалює свої онлайн-сервіси, а також розширює можливості для клієнтів, які не користуються інтернетом або віддають перевагу очному обслуговуванню. Забираючи або відправляючи посилку, клієнти можуть одразу сплатити і за комунальні послуги, зекономивши час на відвідуванні банку.
Платежі за електроенергію або газ можна здійснити у найближчому відділенні «Нової пошти», які є майже в усіх населених пунктах Донеччини. Для оплати достатньо надати менеджеру рахунок, щоб він звірив реквізити та зарахував кошти правильно – постачальнику YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»).
«Мережа «Нової пошти» нараховує більше 6 тисяч відділень по всій Україні, тож знайти найближче для оплати за комуналку не буде важко. Для дистанційного вирішення питань з енергопостачання ми створили всі умови: розрахуватися за світло та газ, передати показання електролічильника, отримати консультацію із заощадження або замовити енергоефективні товари та послуги можна в онлайн-сервісах YASNO – Особистому кабінеті, мобільному додатку або чат-боті YASNO-online. Допоможіть рідним та знайомим старшого віку вирішувати питання зручно, швидко та безпечно», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner