До уваги мешканців! Конкурс «Молода людина року»

 

Спільно з комунальним позашкільним навчальним закладом «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» протягом травня — червня 2021 року планується проведення обласного конкурсу «Молода людина року».
Конкурс проводиться щорічно з метою відзначення та підтримки найбільш активних молодих людей за вагомий внесок у культурне, соціальне, студентське життя суспільства, стимулювання позитивних зрушень у молодіжному середовищі та сприяння реалізації державної молодіжної політики.
У конкурсі можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років, які працюють або проживають у Донецькій області та відзначились своїми вагомими досягненнями у різних сферах суспільного життя.
Для участі у Конкурсі подаються наступні документи:
анкета-заявка (за формою);
письмова рекомендація — характеристика від підприємства або установи, що пропонує кандидатуру учасника, яка повинна містити перелік конкретних досягнень даної особи;
копії документів, що підтверджують його досягнення (статті, відзнаки інформацію про участь у фестивалях, форумах, конференціях тощо):
фотокартка формату 10-15 см;
фотографії у електронному вигляді (від 5 до 10 штук) кандидата для створення електронної презентацій, що буде транспонуватися під час урочистого нагородження переможців;
згода на обробку персональних даних.
До зазначеного переліку документів можуть додаватися інші матеріали, які допоможуть розкрити досягнення кандидата та їх соціальну вагомість.
Визначення та нагородження переможців ведеться за наступними номінаціями:
«Молодіжний лідер року»;
«Молодий журналіст року»;
«Молодий шахтар року»;
«Молодий металург року»;
«Молодий працівник правоохоронних органів року»;
«Молодий медичний працівник року»;
«Молодий працівник сільського господарства року»;
«Краща молодіжна ініціатива року»;
«Відкриття року в галузі спорту»;
«Молодий вчений року»;
«Молодий державний службовець року»;
«Відкриття року в галузі культури та мистецтв»;
«Молодий політик року»;
«Молодий машинобудівник року»;
«Молодий працівник соціальної сфери року»;
«Молодий підприємець року»;
«Молодий рятувальник року»;
«Молодий волонтер року»;
«Молодіжний працівник року»;
«Кращий директор молодіжного центру року».
Конкурсні пропозиції приймаються до 30 травня 2021 року (включно) щодня, окрім суботи та неділі, з 09.00. до 16.00. за адресою: м. Краматорськ, вул. Паркова, 99 (Донецький обласний дитячо-молодіжний центр) та на електронну адресу dodmc@donmolod.gov.ua із позначкою «Молода людина року».
Контактна особа: Індиченко Лідія — заступник директора Донецького обласного дитячо-молодіжного центру (тел. 06.6-918-16-10).

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner