Громадські та суспільно-корисні роботи

 

Громадська організація «Лиманський інститут проблем сім’ї та молоді» з березня 2020 року при підтримці благодійної організації «Благодійний Фонд «Карітас Краматорськ» реалізує проект «Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні». 
На території Лиманської територіальної громади при старостинських округах на  суспільно-значущих роботах на благо місцевої громади з метою її розвитку працювали 46 осіб, які поновили  трудовий стаж на соціально-важливих роботах. За період дії проекту бениефіціари отримали  168000,00 грн.
В травні місяці планується долучити до проекту ще 4 особи, які будуть працювати на території Тернівського, Рідкодубівського та Дробишевського старостинських округів.
В період карантину COVID-19, завдяки плідній співпраці ГО «ЛІПСТМ» та благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Краматорськ», засоби індивідуального захисту, набори індивідуальної гігієни на суму 56 871 грн отримали старостинські округи та мешканці громади.
Співпраця з БО «Благодійний Фонд «Карітас Краматорськ» триває.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner