До 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи

 

В межах заходів до 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи 26 квітня о 10 годині відбулося покладання квітів до Пам’ятного знаку постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.
До присутніх зі словами вдячності звернулися міський голова Олександр Журавльов та голова Громадської організації “Союз Чорнобиль” Ілля Кизим. 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих від атомної стихії.
Потім у ЦКД м. Лиман відбулось засідання круглого столу за участю міського голови Олександра Журавльова, заступника голови Ірини Сироватської, голови ГО «Союз Чорнобиль» Іллі Кизима, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, начальника Управління соціального захисту населення міської ради Ганни Мальченко, заступника медичного директора з поліклінічної роботи КПП «Лиманська центральна районна лікарня» Вікторії Демидової, сімейного лікаря КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Лиманської міської ради Тетяни Коваленко, в.о. заступника начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Юлії Сухової, начальника виробничої одиниці “Лимантепломережа” обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” Олександра Бугайова, начальника Лиманської дільниці Слов’янського управління по газопостачанню та газифікації ПАТ “Донецькоблгаз” В’ячеслава Зленка, директора Лиманського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства КП “Компанія “Вода Донбасу” Олександра Токарчика, голови ГО “Лиманська міська Рада ветеранів війни, праці та збройних сил” Людмили Морозової.
Міський голова нагородив учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС пам’ятними медалями та орденами до 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи. 
Після чого учасники обговорили низку важливих питань. Зокрема, йшлося про заходи із поліпшення умов соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, про проблеми оздоровлення, пенсійне забезпечення та інше.
Присутні долучитися до Акції Українського інституту національної пам'яті з нагоди 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, яка пройшла по всій Україні о 12.00 год., прослухали аудіоролик, який містив аудіохроніку розмови диспетчерів у перші хвилини після аварії на Чорнобильській АЕС з інформацією про її причини і наслідки.
Підсумовуючи обговорені питання, міський голова Олександр Журавльов, наголосив, що на Лиманщині незмінним залишається напрямок щодо посилення уваги до проблем учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і побажав міцного здоров’я, благополуччя, добра, довгих щасливих років життя і щирої поваги від вдячних нащадків.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner