Дня пам’яті людей які загинули від СНІДу «100% життя – 100% толерантності»

 

23 травня 2018 року у м. Лиман о 13.00 годині Лиманський міський ЦСССДМ приймав участь в акції до Міжнародного Дня пам’яті людей які загинули від СНІДу «100% життя – 100% толерантності», яку організувала і провела громадська організація «Наша допомога» за підтримкою Благодійного фонду «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» та Міжнародного Благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я» та активною участю мобільної бригади м. Слов’янськ,  представників ЛПУ, представника Лиманського відділу пробації, активістів та волонтерів, громадськості.
Метою акції було не тільки привернення уваги громадськості до проблеми ВІЛ/СНІДу в Україні, а й збільшення кількості людей, які знають свій ВІЛ-статус,  інформування та мотивування людей пройти тестування на ВІЛ-інфекцію.
В рамках акції було проведено інформування населення щодо профілактики ВІЛ, АРТ-терапії, соціальних послуг, зменшення стигматизації представників уразливих до ВІЛ груп, та ВІЛ-інфікованих осіб.
Сьогодні від ВІЛ можна не вмирати: для цього є всі можливості –  профілактика, терапія, соціальні послуги.  100% життя – має бути пріоритетом номер один.
Хочеться висловити щирі слова подяки  організаторам та учасникам акції, які знаходять час та можливості для проведення подібних акцій та заходів.   

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner