Відкриваємо нові горизонти разом

 

19 квітня Лиманський міський центр зайнятості долучився до проведення Загальнообласного онлайн заходу «Відкриваємо нові горизонти разом», який було ініційовано Донецьким обласним центром зайнятості. Його метою є прискорення працевлаштування незайнятого населення, задоволення потреб роботодавців у робочій силі, підвищення рівня інформованості населення щодо можливостей державної служби.
Захід проходив в трьох різноманітних локаціях. У першій - «Відкритий діалог» учасникам представили роботодавців Лиманщини: Регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця», ТОВ «Леман – Бетон, КНП «Центральна района лікарня», ТОВ «Хозхімсервіс» , Управління освіти молоді та спорту Лиманської міської ради та  ТОВ «Чайка», які презентували свою діяльність  у форматі репортажу та відео презентацій.
У локації «Свідомий вибір – професійний успіх» присутнім презентували сучасні інструменти  для успішної самопрезентації, такі як портфоліо та відео резюме.  Задля  професійного самовизначення було запропоновано продіагностувати власні схильності та  здібності  на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості.
У заключній частині заходу,  в локації «Нові можливості», учасників  було ознайомлено з можливостями професійного навчання, його напрямками, в тому числі з тими, що пропонує Лиманське професійно-технічне училище.
Після завершення основної частини в дистанційному форматі клієнти міськцентру мали можливість зустрітися та поспілкуватися з потенційними роботодавцями, обрати для себе відповідні вакансії, та перейшовши до окремих онлайн-кабінетів, пройти тестування, анкетування, відвідати майстер класи зі складання портфоліо та відеорезюме, уточнити про можливості професійного навчання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner