Збережіть природу – оберіть електронну платіжку від YASNO

 

Вже майже 100 тисяч мешканців Донеччини відмовилися від паперових платіжок за електроенергію, повністю перейшовши на електронний рахунок від YASNO. У День навколишнього середовища, який в Україні відзначається 17 квітня, саме час замислитися над екологічним впливом надмірного споживання паперу та оцінити всі переваги електронної платіжки.
У світі щорічно вирубується більше 125 мільйонів дерев для паперової промисловості. Допомогти зменшити цю цифру може кожен. Варто лише більш усвідомлено підійти до споживання паперу. Наприклад, перейти тільки на електронні платіжки. Для цього достатньо зайти в Особистий кабінет на сайті YASNO та у розділі «Нарахування та платежі» обрати варіант «Не потрібний рахунок на паперовому носії».
Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO розповідає про всі переваги електронної платіжки:
•    згенерувати і сплатити рахунок можна самостійно в Особистому кабінеті YASNO вже після 5 числа;
•    оплата в Особистому кабінеті відбувається без комісії;
•    платіж зараховується миттєво;
•    ви контролюєте всі нарахування і завжди впевнені у стані особового рахунку;
•    не треба боятися загубити платіжку: всі рахунки зберігаються у розділі «Нарахування та платежі» у pdf-форматі.
«Електронна платіжка – це свідомий екологічний вибір кожного з нас, а також зручність та економія часу. Не треба чекати листоношу з паперовими рахунками, тому що електронний варіант завжди під рукою. Його можна подивитися у будь-який момент з комп’ютера або телефона та відразу сплатити без комісії. Не слід хвилюватися через відсутність документу на руках: усі рахунки надійно зберігаються в електронній базі, а у разі потреби клієнт завжди може самостійно роздрукувати платіжку», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner