Проєкт "Озеленення планети"!

 

Жителі Лиманщини долучилася до міжнародної екологічної акції "1 мільйон дерев за одну добу у 100 країнах світу", яка проходить під час проєкту "Озеленення планети".
Лиманська громада долучилась до загальнодержавної екологічної акції «Озеленення Планети». Мета акції - масштабне озеленення планети, відновлення екосистеми Землі. Місією ініціативи на наступні 3 роки є висадка 100 млн дерев по всій планеті та поширення цієї теми серед усіх верств населення. 
Близько 1000 молодих саджанців берези було висаджено по 12 старостинським округам та в місті. 
Також міський голова Олександр Журавльов разом із керівництвом Донецької обласної державної адміністрації, Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, рятувальниками ДПРЗ № 21, працівники ДП «Лиманський лісгосп» та молодь висадили 10 тисяч сіянців сосни звичайної із закритою та відкритою кореневими системами дерева у Краснолиманському лісництві. На лісовій ділянці площею більш ніж 2,0 га.     
Було використано високоякісний посадковий матеріал, вирощений у розсаднику лісгоспу. Посадковий матеріал із закритою кореневою системою був переданий зі Львівського селекційно-насіннєвого центру. Там їх вирощували за новою шведською технологією – так само їх вирощуватимуть і в нашому майбутньому селекційно-насіннєвому центрі на базі ДП “Лиманський лісгосп”.
Участь у глобальному екологічному проєкті «Озеленення Планети» – це внесок не лише в озеленення міста, а й в боротьбу з глобальним потеплінням, шлях до об’єднання українців навколо вирішення спільних проблем.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner