Шановні жителі Лиманщини!

 

12 квітня весь світ відзначає Всесвітній день авіації і космонавтики, а в Україні в цей день, відзначається День працівників ракетно-космічної галузі України. Це знаменна дата в історії людства - цього дня виповнюється 60 років, з того моменту, коли розпочалась нова ера в людській історії – ера космічних польотів. 
До цього знаменного моменту у космос запускали лише штучні супутники, але в цей день людина вперше підкорила космос. Сьогодні вже тисячі супутників кружляють навколо землі. Людина вийшла у відкритий космос, пілотовані космічні апарати здійснили посадки на Місяць, активно вивчається Сонячна система. Але перший політ людини був найважчим і найнебезпечнішим, проте прагнення до підкорення космосу багатьох поколінь людей подолало всі перешкоди. 
Ми пишаємося тим, що наш земляк - льотчик-космонавт Леонід Денисович Кизим поповнив ряди сміливих підкорювачів космосу, а Лиманщина стала колискою прославленого космонавта. Леонід Денисович здійснив три польоти в космос, провівши на орбіті загалом 375 днів – більше року. Наш прославлений земляк, вперше у світовій практиці вподовж одного польоту здійснив 6 виходів у відкритий космос. 
Для мешканців нашого міста це свято має особливе значення, бо Лиманська земля зростила видатного космонавта Леоніда Кизима. 
Шановні земляки, вітаю Вас із Всесвітнім днем авіації і космонавтики! Бажаю великих перемог і значних досягнень, оптимізму, блискучих успіхів і сміливих починань, відмінного здоров'я і бадьорості духу. Зичу Вам родинного щастя, добробуту, стабільності і впевненості у завтрашньому дні!

Зі святом! 
Лиманський міський голова О.В. Журавльов

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner