Рій №1: “Торські козаки” знову кращі в Донецькій області

 

Депутати Лиманської міської ради та працівники виконавчого комітету міськради привітали рій "Торські козаки" з перемогою на ІІ-му обласному етапі військово-патріотичної гри "Джура".
Минулого року рій "Торські козаки" також виграв І-ий міський етап змагання, став першим роєм області та гідно представив наш край на Всеукраїнському етапі, повернувшись додому із нагородами.
Обласний етап змагань був насиченим: нелегка гра стала справжнім випробуванням для молодих козаків. Серед 25 команд Донецької області торські школярі виявилися другий рік поспіль найсильнішими. У запеклих баталіях вони завоювали призові місця у таких випробуваннях, як «Відун» (знання історії України та української армії), «Впоряд», «Смуга перешкод» та перетягування линви. Тепер юні патріоти готуються відстоювати честь Донеччини на Всеукраїнському етапі, який відбудеться у липні 2018р. на Київщині.
Бажаємо славетним нащадкам козаків із Торського - гідним представникам Лиманщини - перемоги на Всеукраїнському етапі гри! Громада вболіває за вас!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner