Спортивні новини Лиманщини

 

з 01 по 05 квітня 2021 року у м. Полтаві відбувся Чемпіонат України з армспорту серед молоді, юнаків, юніорів. Представник Лиманської ОТГ Атоян Оганнес взяв участь в цих змаганнях та виборов 4 місце серед юніорів (в його ваговій категорії змагалися 16 спорстменів). 
В м. Хмельницькому команда СК "Лиман" завершила на мажорній ноті піврічний сезон Чемпіонату України з волейболу серед жінок 1 ліги сезону 2020-2021 років. Фінальний 4 тур за 5-8 місця команда зіграла молодим складом та посіли 3 місце в турі. Команда заняла загальне 7 місце з 14 команд України. Залікова зона для Донецької області та Лиманської ОТГ.
03-04 квітня 2021 Лавриненко Наталія взяла участь в відкритому Чемпіонаті Донецької області, 2 етапі Кубку області та Ігор ветеранів зі спортивного орієнтування на середніх дистанціях в м. Краматорськ в групі Ж-35 років та старше. Дистанції в 5 км на складній місцевості під дощем подолала на 2 місці в перший день та на 3 місці в другий день. 
04 квітня 2021 року в м. Миколаївка пройшов Кубок Донецької області з дзюдо серед дорослих, а також чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 11 років. В загальному заліку серед дев'ятнадцяти команд команда м. Лиман зайняла почесне друге місце, поступившись тільки спортсменам зі Слов'янська. 
03 квітня 2021 року у місті Лиман відбувся чемпіонат силових структур «Ліга майбутніх поліцейських» з волейболу серед чоловічих команд. У змаганнях взяли участь 4 команди: волейбольна команда «Колос» -ДЮСШ (юнаки - 17) міста Лиман, рятувальники ДСНС, команда поліції міста Лиман, волейбольна команда «Колос» -ДЮСШ (юнаки - 14) міста Лиман. За підсумками змагань перше місце зайняла команда ВК «Колос» -ДЮСШ (юнаки - 17) міста Лиман, друге місце зайняла команда рятувальники ДСНС, третє місце посіла команда поліції міста Лиман. 
03 квітня 2021 року на базі Лиманської ЗОШ № 2 відбулися змагання Першості Лиманської ОТГ з настільного тенісу серед юнаків та дівчат  закладів загальної та середньої освіти. Участь в змаганнях взяли представники 10 закладів освіти.
Переможцями Першості стали представники Ліцею (1 місце – Дерев’янко Микита) та Дробишевської ЗОШ (1 місце  - Луньова Юлія). Призерами змагань стали представники Ямпільського НВК (2 місце  - Дудка Вадим та 3 місце – Лащенко Юлія), та НВК Гімназії (2 місце – Іванисенко Апполінарія та 3 місце - Яковенко Ростислав). 
03-04 квітня 2021 року у м. Волноваха відбувся чемпіонат Донецької області з гирьового спорту серед юніорів та юнаків, в якому взяли участь спортсмени-гирьовики Лиманщини. 
Рибін Олександр став абсолютним чемпіоном змагань серед юніорів (за 5 хвилин підняв 2 гирі по 24 кг 98 раз). Шепотько Аліна виборола золоту нагороду серед юніорок, а Кошкін Олександр став першим серед юнаків та другим серед юніорів. Друге місце серед дівчат в ваговій категорії до 63 кг виборола Кондратенко Дарина, серед юніорок стала третьою. Друге місце серед дівчат в ваговій категорії +63 кг зайняла Дуравкіна Владислава, яка також стала бронзовою призеркою серед  юніорок. 
Вітаємо спортсменів та їх тренерів з перемогами!  

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner