Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території по вулиці Джерельній у місті Лиман Донецької області

 

Проект детального плану території розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території у зв’язку зі зміною цільового призначення земельних ділянок по вул.Джерельна в м.Лиман Донецької області для будівництва і  обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (рекреаційна зона).
В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови частини території м.Лиман, орієнтовною площею 1,958 га - це ділянки, для зміни цільового призначення з введення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. Зазначені ділянки знаходяться у приватній власності громадян .
Проект розроблений відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН Б.2.2−12:2019 « Планування і забудова території », ДСП-173 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН В.2.3−5-2001 ″ Вулиці та дороги населених пунктів", ДБН Б.1.1−14:2012 «Склад та зміст детального плану території» на підставі рішення Лиманської міської ради від 18.09.2021 р. №7/84-6110 «Про надання дозволу на розробку детального плану території по вулиці Джерельній в місті Лиман Донецької області». Замовник ДПТ - Лиманська міська рада, розробник проекту Приватне підприємство “СПЕК-7” (кваліфікаційний сертифікат АА №004275 від 27.02.2019).
З текстовою та графічною частиною детального плану можливо ознайомитись в відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, 46, 4-й поверх, та на офіційному веб-сайті міської ради: krliman.gov.ua з 06.04.2021 до 06.05.2021 року.
Пропозиції до проекту детального плану території подаються до 06.05.2021 року громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Місце подання пропозицій – відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради: м.Лиман, вул. Незалежності, 46, 4-й поверх, тел.4-12-34.
Відповідальна посадова особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради, головний архітектор Шпак О.Г.


Детальний план  території  з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території у зв’язку зі зміною цільового призначення земельних ділянок по вулиці Джерельна в місті Лиман Донецької області для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд(рекреаційна зона)

Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі Лиманського району

Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі частини Лиманського району

Схема розташування земельної ділянки у генеральному плані м. Лиман

Схема розташування земельної ділянки у кадастровій карті м. Лиман

Схема розташування земельної ділянки у кадастровій карті м. Лиман

План існуючого  використання территорії, опорний план М 1:1000

Схема планувальних обмежень М 1:1000

Проектний план, план червоних ліній М 1:1000 П (основне креслення)

Схема організації руху транспорту і пішеходів М 1:1000

Креслення поперечного профілю вулиці М 1:50

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner