Формуємо кадровий резерв

 

31 березня фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості відвідала Лиманський медичний фаховий коледж ДНМУ. У зустрічі прийняли участь студенти, які навчаються на останніх курсах за спеціалізаціями фельдшер та сестра медична. 
Під час заходу учасники ознайомились із сучасними формами самопрезентації - портфоліо кар’єрного просування з відеорезюме, які значно підвищують конкурентоспроможність молоді на ринку праці. Професійно складене пopтфoліo містить набагато більше інформації, ніж стандартне резюме та дозволяє роботодавцю легко переглянути рівень підготовки і весь спектр умінь і здібностей кандидата. Якісно підготовлений відеоролик допоможе звернути на себе увагу роботодавця і сподобатися йому. Це дуже важливо, оскільки перше враження в більшості випадків є вирішальним при відборі кандидата.
«Звичайне резюме недосвідченого здобувача може бути відсіяне в зв'язку з відсутністю досвіду роботи, в той час як відеопрезентація дає можливість показати потенційному роботодавцю свої особисті якості та компетенції і переконати його в серйозності ваших намірів». – акцентувала фахівчиня міськцентру.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner