Долучайтеся до акції з благоустрою “За чисте довкілля”!

 

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Лиманської міської територіальної громади!
Розпорядженням міського голови від 26.03.2021 року № 117 “Про організацію робіт щодо підготовки території Лиманської міської територіальної громади до весняно-літнього періоду 2021 року” у період з 17 березня 2021 року до 17 травня 2021 року на території Лиманської міської територіальної громади буде проведено акцію з благоустрою “За чисте довкілля” та День благоустрою території населених пунктів. День благоустрою — 17 квітня 2021 року.   
Отже, для забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, поліпшення стану довкілля, покращення благоустрою та озеленення  територій населених пунктів після зимового періоду запрошуємо вас долучитись до низки заходів по прибиранню території громади у березні-травні 2021 року, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, господарських територіях та під’їздах. Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного.
Пам’ятайте: чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner