Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв

 

На підставі розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації від 27.03.2015 року №115 “Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв” (зі змінами); відповідно до статті 1 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”; беручи до уваги, що продаж алкогольних напоїв у нічний час створює напружену соціально-психологічну обстановку серед жителів міста, а також значно збільшує ризики скоєння правопорушень та настання нещасних випадків внаслідок зловживання алкоголем; керуючись ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” 16.07.2015 року рішенням виконавчого комітету міської ради №161 “Про обмеження продажу алкогольних напоїв у торгівельній мережі на території Краснолиманської міської ради” було встановлено:
1. Заборонити роздрібну торгівлю алкогольними напоями у тому числі з вмістом спирту етилового від 0,5 до 8,5 відсотка об’ємних одиниць у торгівельній мережі на території міської ради на період проведення АТО/ООС:
1.1. цивільному населенню з 22 години вечора до 7 години ранку у всіх підприємствах роздрібної торгівлі, на залізничному вокзалі, автостанції, зупинках громадського транспорту та автомобільних шляхах;
1.2. особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння) - цілодобово.
Рішення вступило в силу з 16.07.2015 року і діє на період проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner