Ділова гра «Подорож у світ професій»

 

24 березня фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості в мультимедійній кімнаті зустрілась з відвідувачами бізнес-школи молодого підприємця «Next Generation».
Зустріч було  проведено  з метою допомогти учням здобути знання з основ вибору професії, розвинути здатність правильної самооцінки та відповідальність в питаннях вибору професії. Виконуючи завдання ділової гри «Подорож у світ професій», учасники заходу дізнались про нові та модні професії не тільки сфери бізнесу, але й такі як: веб-майстер, логіст, фандрайзер, маркетолог, PR-агент та ін.. Приймаючи рішення, з якою професією пов'язувати мрію, надії, дуже важливо враховувати свої здібності, тому майбутні підприємці вирішували завдання на логіку, виявляли математичні та гуманітарні здібності, вчились швидко мислити, відповідаючи на питання бліцопитування.  
Спікерка надала інформацію про мобільні додатки «Центр розвитку підприємництва» та «Центр професійної орієнтації», де можна пройти психологічне тестування для визначення професійної спрямованості, наочно продемонструвала їх в роботі. Учнів зацікавила ця інформація і вони відразу завантажили ці додатки на свої гаджети.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner