Багатовекторна співпраця – основний пріоритет служби зайнятості

 

Одним із першочергових завдань Лиманського міського центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб.
Прикладом ефективного співробітництва з роботодавцями щодо працевлаштування громадян на постійній та тимчасовій основі, подання звітності про вільні посади і робочі місця, укомплектуванні вакансій, здійсненні професійного навчання є багатовекторна співпраця з Виробничою одиницею обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” “Лимантепломережа” , яке очолює Бугайов Олександр Анатолійович.
24.03.2021р. відбулась робоча зустріч заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями з представником відділу кадрів підприємства Виробнича одиниця обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” “Лимантепломережа”. Метою заходу було донесення роботодавцю інформації щодо спільної стратегії співпраці, враховуючи специфіку підприємства, акцентування увагу та демонстрації електронних сервісів Державної служби зайнятості www.don.dcz.gov.ua, якими можна скористатись у будь який зручний час, адже саме на сьогодні роботодавці мають можливість отримувати в центрі зайнятості комплекс послуг, що не має аналогів в інших соціальних структурах.
Представник центру зайнятості під час заходу наголосила на поглибленні співпраці зі службою зайнятості в поданні та укомплектуванні вакансій, підготовці та перепідготовці працівників. В свою чергу, фахівець відділу кадрів підприємства підтримала пропозицію конструктивного співробітництва, що позитивно вплине на тісну співпрацю та партнерські відносини.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner