Онлайн тренінги «Розпочни свій бізнес» від Міжнародної організації праці

 

Відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лиманської міської ради повідомляє:
Проект «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, а також участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO), запрошує майбутніх підприємців та підприємців початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на онлайн тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці та дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO. 
Програма онлайн тренінгу включає такі теми:
·       бізнес-план
·       маркетинг
·       робота з персоналом
·       закупівлі
·       розрахунок собівартості
·       фінансове планування
·       стартовий капітал.
Додатково буде презентовано державну програму доступних кредитів 5-7-9% та важливі аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування. Один онлайн-тренінг складається з трьох групових тригодинних уроків, що включають п’ять сесій, які проводяться сертифікованими Міжнародною організацією праці тренерами, а також індивідуальних консультацій щодо розроблення бізнес-плану.
Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму

Дедлайн - 05 квітня 2021 року.
Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.
Увага! Участь в онлайн тренінгах «Розпочни свій бізнес» безоплатна. Організатори забезпечують учасникам доступ до електронних навчальних матеріалів.
Онлайн тренінги «Розпочни свій бізнес» організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner