Міжрегіональний турнір “Кубок Лиманської громади” з волейболу

 

З 18 по 21 березня 2021 року на базі ФСК «Локомотив» м. Лиман відбувся 24 традиційний міжрегіональний турнір з волейболу «Кубок Лиманської громади» серед  чоловічих та жіночих команд, який зібрав 15 команд з Донецької, Харківської, Луганської областей.
8 чоловічих команд: ВК «Рубіжне», ВК «Колос-ДЮСШ» Лиман, Балаклея, «Аматори» м. Бахмут, ВК «Бахмут», ВК «Волноваха», «Артемсіль» м. Соледар, ВК «Альянс» м. Краматорськ.
7 жіночих команд: Маріуполь, СК «Лиман», «Артемсіль» м. Соледар, Лиманська ОТГ, Краматорськ, Балаклія, ОДЮСШ для дітей-сиріт.
19 березня міський голова Олександр Журавльов відкрив міжрегіональний турнір — “Мені дуже приємно відкрити сьогодні цей 24 традиційний міжрегіональний турнір з волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Я вважаю, що не зважаючи на будь-які обставини, важливо підтримувати цю багаторічну традицію на лиманській землі.     
Велика географія змагань говорить про те, що турнір продовжує жити та збирати щороку спортивні команди з різних міст та областей нашої країни. 
Завдяки вашим спортивним досягненням, вашому особистому прикладу та пропаганді здорового способу життя зростає популярність фізкультурно-спортивного руху серед всього населення.
Спортсмени Лиманщини щороку прославляють громаду на спортивних змаганнях від обласного до міжнародного рівнів.
Бажаю всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі наполегливості, наснаги та перемоги в цьому турнірі, так і в майбутніх змаганнях!” 
Також на турнірі були присутні начальник управління освіти, молоді та спорту Надія Діденко, куратор з волейболу Донецької області В’ячеслав Васильченко. В знак гостинності  всім командам-учасницям турніру були вручені караваї. Спортсменів привітали творчі колективи Лиманського міського Центру позашкільної роботи. 
Відбулося нагородження подяками тренерів та спортсменів, працівників сфери спорту, які беруть активну участь в організації та підготовці команд-учасниць Чемпіонатів України серед жіночих команд (І Ліга) сезонів 2019-2020 та 2020-2021 років  - СК «Лиман» , та серед чоловічих команд (ІІ Ліга) сезону 2020-2021 років – ВК «Колос-ДЮСШ» м. Лиман. Також  міським головою були вручені спортсменам спортивні розряди з волейболу.
21 березня відбулося закриття турніру. Цьогоріч, кращими серед чоловічих команд стали:
1 місце – ВК «Бахмут»
2 місце – ВК «Волноваха»
3 місце – «Аматори» м. Бахмут.
Серед жіночих команд чемпіоном турніру стала команда СК «Лиман» (тренер Лавриненко Наталія),  2 місце  у команди м. Маріуполь, 3 місце – Краматорськ.
Також були нагороджені кращі гравці в номінаціях серед чоловічих та жіночих команд:
«Кращий захисник»  – Овчар Валерія («Артемсіль» м. Соледар) та Коваль Євген (ВК «Волноваха»);
«Кращий нападаючий»  - Чубик Таїсія (СК «Лиман») та Сич Дмитро («Аматори» м. Бахмут);
«Кращий подаючий»  - Квасова Аліна (Лиманська ОТГ) та Корнієнко Ілля («Аматори» м. Бахмут);
«Кращий блокуючий» - Андрусенко Олена (м. Маріуполь) та Корнеєв Артем (ВК «Бахмут»);
«Кращий зв’язуючий» - Ковтун Владислава (СК «Лиман») та Пасажин Микола (ВК «Бахмут»).
Вітаємо переможців та призерів турніру та бажаємо майбутніх  спортивних перемог! 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner