Тверде «НІ» нелегальному працевлаштуванню

 

19 березня Лиманський міський міський центр зайнятості провів онлайн – семінар «Тверде «НІ» нелегальному працевлаштуванню» за участю представників роботодавців міста та району. 
Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Віра Слободян акцентувала увагу на перевагах легальної зайнятості, адже саме працевлаштування передбачає певні гарантії як для працівників так і для роботодавців. 
Для роботодавця нелегальна праця може обернутись нестабільністю його діяльності, відсутністю відповідальності працівника, неналежному виконанню обов’язків, штрафних санкцій. Для найманого працівника не оформлені трудові відносини несуть нестабільність щодо трудових відносин, відсутність соціальних гарантій та втрата часу в накопичувані трудового стажу.
«Офіційне оформлення трудових відносин, є гарантією соціального захисту найманих працівників та кадрової стабільності, а для роботодавця – це позитивний імідж, репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу» - наголосила Віра Слободян. 
На прикінці заходу були продемонстровані електронні сервіси Державної служби зайнятості та запропоновано скористатись зручними можливостями у будь який час. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner