Тематичні вебінари

 

Щодня фахівці Лиманського міського центру зайнятості допомагають своїм клієнтам отримувати корисну інформацію, яка допоможе їм в подальшому успішному працевлаштуванні. Регулярно проводяться тематичні вебінари та семінари. 
Так, 15 та 19 березня під час інформаційних семінарів та вебінарів  осіб, які нещодавно стали на облік, ознайомлювали з державними гарантіями у сфері зайнятості, станом ринку праці в регіоні, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, правами та обов’язками безробітних, розповіли про застосування можливостей електронних сервісів ДСЗ.
16 березня на вебінарі «Як підготуватись до співбесіди з роботодавцем в режимі Skype» фахівчиня розкрила особливості підготовки до інтерв'ювання, як мінімізувати хвилювання, невпевненість та подолати виникаючі психологічні бар’єри, зупинилась на деталях, які забезпечать їм успіх під час проходження співбесіди.
Ознайомитись з основними джерелами інформації про вакансії, їх перевагами та недоліками запропонували учасникам вебінару 18 березня.
Для бажаючих саморозвиватися та вдосконалюватись, а, можливо, опанувати нову професію 19 березня пройшов вебінар «Навчання онлайн. Освітні портали», на якому учасники отримали детальну інформацію про найпопулярніші освітні платформи України та світу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner