З нагоди Дня українського добровольця на Лиманщині вшанували пам’ять загиблих земляків в зоні АТО

 

12 березня 2021 року на території Лиманської громади відбулися урочистості:
- мітинги, урочисті лінійки з покладаннями квітів до меморіальних дощок за-гиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ - Бражнику В.А., Запарі Г.В., Карпо С.Е. та активісту Салу В.В у ЗОШ № 4, ЗОШ № 3, Коровоярському НВК, ЗОШ с. Ша-ндриголове та покладання квітів до пам’ятників Валерія Володимировича Сала на цвинтарі с. Шандриголове і загиблого у зоні АТО військовослужбовця ЗСУ Пронь-кова Р.Р на цвинтарі с. Лозове.
Участь взяли учні та працівники загальноосвітніх шкіл громади, працівники закладів культури, секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко, старости старос-тинських округів. 
14 березня 2021 відбулися покладання квітів до пам’ятних знаків та місць по-ховань військовослужбовців ЗСУ, які загинули під час бойових дій у зоні АТО, а са-ме:
- до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А. на цвинтарі с. Торське;
- пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне
- пам’ятного знаку Володимиру Кравчуку загиблому українському воїну - визволителю населених пунктів Лиманщини  на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне;
- пам'ятного знаку загиблим українським воїнам - визволителям населених пунктів Лиманщини в с. Закітне;
- пам’ятного знаку Юрію Власенко українському воїну загиблому при визволенні Лиманщини на автошляху «Лиман-Слов’янськ»
- пам’ятників загиблим у зоні АТО військовослужбовцям ЗСУ Запарі Г.В. та
Красногрудю Д.А. на цвинтарі у мікрорайоні «Північний»; 
В урочистостях взяли участь: Лиманський міський голова Олександр         Журавльов, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого ко-мітету міської ради, старости старостинських округів, родини загиблих військовос-лужбовців у зоні АТО. 
Також впродовж тижня відбулися тематичні онлайн заходи, які розміщені й доступні для перегляду на офіційних веб-сайтах і офіційних сторінках у соціальній мережі Facebook установ культури та закладів освіти Лиманської ОТГ. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner