Онлайн ярмарок професій

 

Враховуючи карантинні обмеження, 11 березня фахівці Лиманського міського центру зайнятості провели великий весняний онлайн ярмарок професій для учнів 9 та 11 класів загальноосвітніх шкіл  Лиманської ОТГ.  Загалом у ярмарку прийняли участь майже 400 школярів. Метою заходу було інформування випускників з питань вибору гідної професії серед різноманіття як учбових закладів, так і спеціальностей.
У заході прийняли участь представники навчальних закладів  Лиману, Слов`янська, Краматорська, Харкова: Лиманське професійно-технічне училище, Лиманський медичний фаховий коледж ДонНМУ, Донбаська національна академія будівництва і архітектури, Луганський національний аграрний університет, Краматорський фаховий коледж промисловості, інформаційних технологій та бізнесу Донбаської державної машинобудівної академії, Донецький національний технічний університет, Донбаський аграрний фаховий коледж.
Завдяки інтернет можливостям запрошені представники навчальних  закладів мали змогу не тільки якомога  більше розповісти про цікаве й насичене студентське життя, навчально-матеріальну базу закладу, професійний склад викладачів, а й показати відеоролики з презентаціями своїх навчальних закладів. Майбутні абітурієнти поспілкувавшись з представниками навчальних закладів отримали повну інформацію про умови вступу, перелік спеціальностей та  організацію навчання .
Проведений захід допоміг школярам краще зорієнтуватись у власному професійному виборі, розширити їх світогляд та уявлення про навчальні заклади, діяльність служби зайнятості та власні можливості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner