Шановні землевпорядники Лиманщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня землевпорядника України!

 

Саме навесні, коли земля прокидається від довгого зимового сну й розквітає чарівними барвами, щорічно в другу суботу березня відзначається Ваше професійне свято - День землевпорядника! 
Земля – це найбільше багатство й безцінний скарб нашого народу!     Й саме на Вас покладено функцію охороняти, відтворювати, берегти і розумно розпоряджатися найціннішим, що є у нашого народу, національним багатством України — землею!
Сьогодні на землевпорядника держава покладає особливу відповідальність – забезпечити прозорість земельних відносин, посилити державний контроль за охороною земель, сприяти впровадженню земельних реформ й надійних ринкових принципів землекористування.
Саме від ваших дій і рішень найчастіше залежить впевненість, спокій, добробут та віра у краще майбутнє кожного мешканця громади, бо нові земельні реформи, які впроваджуються в Україні торкаються інтересів чи не кожного українця. 
Упевнений, що ваша сумлінна і наполеглива праця, професіоналізм, принциповість й надалі сприятимуть раціональному використанню та охороні землі, яка є одним з найбільших багатств нашого Лиманського краю. 
Бажаю, Вам шановні землевпорядники громади, міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, сил та наснаги, нових професійних досягнень та щирої людської вдячності.
Нехай у ваших оселях панують мир та спокій, добробут та процвітання! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner