Відбулися установчі збори з формування складу Громадської ради при виконавчому комітеті Лиманської міської ради

 

11 березня 2021 року в ЦКД м. Лиман відбулись установчі збори з формування складу Громадської ради при виконавчому комітеті Лиманської міської ради. 
На засідання запрошені делеговані представники інститутів громадянського суспільства, які подали документи для участі в установчих зборах. Як уповноважений представник від ініціативної групи присутній голова ініціативної групи, керуючий справами виконавчого комітету Лиманської міської ради Погорелов О.В., який доповів присутнім про проведену роботу Ініціативної групи з формування складу громадської ради. Відбулося три засідання ініціативної групи (29 грудня 2020 року, 19 лютого 2021 року, 2 березня 2021 року), під час яких членами ініціативної групи підготовлено та затверджено перелік документів, які необхідно подавати об’єднанням громадян для участі в установчих зборах та порядок їх прийняття, повідомлення про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, яке оприлюднено на офіційному веб-сайті Лиманської міської ради та у газеті “Зоря”, організовано прийом заяв щодо участі в установчих зборах, які надходили до 9 лютого 2021 року, здійснено розгляд та перевірку поданих документів від представників інститутів громадянського суспільства. 
Зокрема, до ініціативної групи надійшло 17 заяв від інститутів громадянського суспільства. На останньому засіданні визначили та затвердили список кандидатів до складу громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах й опублікували даний список та повідомлення щодо уточненої інформації про дату, час, місце проведення установчих зборів на офіційному веб-сайті Лиманської міської ради. О. Погорелов, відкрив установчі збори та запропонував обрати голову та секретаря установчих зборів. Під час установчих зборів визначено кількісний склад Громадської ради при виконавчому комітеті Лиманської міської ради. 
Учасники установчих зборів вирішили, що до складу громадської ради увійдуть всі присутні на зборах делеговані представники інститутів громадянського суспільства. 
Рішення установчих зборів запротокольовано робочими органами установчих зборів, на підставі чого буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради та внесений даний проект на засідання виконавчого комітету Лиманської міської ради, яке відбудеться у квітні місяці.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner