Лиманські рятувальники розповіли учням про вибухонебезпечні предмети

 

10 березня до Лиманської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 5 завітали співробітники ДСНС та провели для учнів лекцію на тему: «Правила поведінки у разі виявлення потенційно небезпечних предметів». Мета такого навчання проста і важлива - діти повинні знати, яка небезпека прихована в таких знахідках і як поводити себе, у випадку, якщо раптом натрапиш на боєприпаси.
Лиманські рятувальники розповіли учням, які вибухонебезпечні предмети було виявлено на території нашої громади, чим вони різняться та яку небезпеку несуть в собі. Розповідь доповнювалася наглядною демонстрацією, адже для дітей були підготовлені навчальні зразки. Аби школярі більше дізналися про зовнішні ознаки та небезпеку, яку несуть вибухонебезпечні предмети, фахівці Служби порятунку показали дітям відеоролик “Небезпечні знахідки”.
Наприкінці заходу учням повідомили, що на території Донеччини діє мобільний додаток “101 — Донецька область”, завдяки якому можна здійснити екстрений виклик та повідомити про надзвичайну подію.

ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner