До уваги мешканців багатоквартирних будинків!

 

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 22.01.2021р. № 273/1/1-21, облдержадміністрація доводить до Вашого відома, що в Україні працює державна установа “Фонд енергоефективності”.
Фонд створений Кабінетом Міністрів України відповідно до Закону України “Про Фонд енергоефективності”. Його діяльність спрямована на підтримку ініціатив щодо енергоефективності, впровадження інструментів стимулювання і підтримки здійснення заходів з підвищення рівня енергетичної ефективності будівель та енергозбереження, зокрема в житловому секторі.
Починаючи із 03 вересня 2019 року, Фонд реалізує програму “ЕНЕРГОДІМ”, що передбачає надання фінансової підтримки ОСББ. Виконання Програми “ЕНЕРГОДІМ” дозволяє покращити стан житлового фонду та якість проживання громадян, активізувати жителів до вирішення власних проблем, а також може сприяти організації ефективного управління у сфері надання житлово-комунальних послуг.
З метою вирішення питань щодо утримання багатоквартирних будинків виконавчий комітет Лиманської міської ради звертається до всіх мешканців багатоквартирних будинків та закликає створити ОСББ!!!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner