Шановні Лиманці!

 


Виконавчий комітет міської ради повідомляє наступне:
Сьогодні, 07.03.2021 року починаючи з 09.00 години ранку службовими особами Слов’янського Управління газопостачання та газифікації продовжилися спроби відключення від газопостачання котельних міста Лиман.
Отримавши відповідну інформацію міський голова Олександр Журавльов звернувся до правоохоронних органів та мешканців міста з пропозицією не допустити цих протиправних дій.
На кожній котельні представників Слов’янського УГГ зустрічали особисто міський голова, представники громадськості та поліції. Завдяки принциповій громадській позиції мера та небайдужих жителів громади службові особи Слов’янського УГГ не були допущені до котелень з метою відключення їх від газопостачання.
О. Журавльов наголосив, що дії по відключенню котелень міста Лиман від газопостачання є незаконними та вчиняються всупереч чинному законодавству України і, з метою попередження протиправних дій по припиненню газопостачання, направив на ім’я начальника міської поліції листа з проханням забезпечити охорону і порядок на території усіх чотирнадцяти котелень.
Отже, на даний момент усі котельні міста працюють у штатному режимі.
Міська влада тримає ситуацію під контролем.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner