До уваги мешканців Лиманщини!

 

Шановні Лиманці! Виконавчий комітет міської ради повідомляє:

06.03.2021 року близько 09.30 годині ранку службовими особами Слов’янського Управління газопостачання та газифікації без будь яких правових підстав почалося відключення від газопостачання котельних міста Лиман.
Словянське УГГ має намір відключити всі 14 котелень, що надають послуги 276 об'єктам, з них 214 житлові багатоквартирні будинки; 62 об'єкти соціальної сфери.
На даний момент відключено дві котельні:
№ 10 по вул. Незалежності 15в, яка надає послуги з теплопостачання:
- Лиманський НВК “гімназія — ЗОШ І ступеня”;
- Краснолиманськй міський суд Донецької області;
- Управління освіти молоді і спорту Лиманської міської ради;
- Бахмутсько-Лиманське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької;
- Фінансове управління Лиманської міської ради міської ради;
- Управління культури і туризму Лиманської міської ради;
- Виконавчий комітет Лиманської міської ради;
- ТОВ “Редакція газети Зоря”;
- ГО “Альтанка”.
№ 4 по вул. Свободи 27 в, яка надає послуги з теплопостачання  поліції №3 Крамторського РУ поліції, відділення стоматології комунального некомерційного підприємства “Лиманська центральна районна лікарня”.
Міська влада, особисто міський голова Журавльов О.В., обурені такими діями з боку Слов’янського УГГ, так як вони можуть привести до техногенної катастрофи на об’єктах теплопостачання міста. Тим більш, що згідно прогнозу погодних умов на найближчі дні у місті Лиман очікується зниження температури повітря до — 6°С - 9°С, що може призвести до розмерзання трубопроводів житлових будинків та комунальних установ.
З метою недопущення відключення від газопостачання і інших котелень міський голова терміново скликав комісію з питань техногенно — екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
За рішенням Комісії вже сьогодні 06.03.2021 року міським головою були направленні звернення  до Прем'єр міністра України Дениса Шмигаля, Голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка,  начальника Слов’янського УГГ, начальника Лиманської дільниці Слов’янського УГГ.
Також міський голова Олександр Журавльов направив  керівнику міської поліції  Угнівенко І.М. заяву з вимогою терміново вжити заходів щодо недопущення протиправних дій з боку службових осіб Слов'янського УГГ та надання їх діям належної правової оцінки.
Міський голова Олександр Журавльов тримає ситуацію на контролі.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner