Дорогі, чарівні жінки Лиманщини!

 

Щиро вітаю вас із Міжнародним жіночим днем!  Зі святом любові, ніжності й краси, з 8 Березня!
Це свято одне з найперших у весняному календарі - воно приходить з першим весняним сонцем та першими квітами, символізуючи найкраще, що є у світі – добро, красу, кохання й радість, щирі й милі жіночі усмішки.
Адже жінка, вона як весна, приносить у наш світ найсвітліше – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. 
Саме жінка, бабуся, матір, донька, дружина, як берегиня роду завжди шанувалась українським народом. Ніжні й турботливі жіночі руки з самого дитинства - оберігають та піклуються, дарують сили та наснаги у нелегких життєвих ситуаціях. Й сьогодні жінки уособлюють те найкраще, чим пишається наша українська нація. 
В реаліях сьогодення українська жінка-берегиня є не лише символом сім’ї та матері, але й стала справжньою заступницею всього народу. Обороняючи кордони нашої держави на Сході, жінки на рівні з чоловіками беруть участь в захисті нашої країни. 
Тому в усі часи найчарівніші й найтепліші слова - присвячені саме жінці!
Дякуємо, любі наші жінки, за Вашу доброту, розуміння, підтримку, тепло та ласку, затишок в оселі. Саме Ви огортаєте близьких людей увагою, турботою та любов’ю, зустрічайте кожен день з посмішкою та даруєте гарний настрій оточуючим! 
Від всієї душі бажаю Вам доброго здоров’я, кохання, безмежного щастя, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість та приємні несподіванки!
Зі святом, Вас кохані та прекрасні жінки! Нехай весна завжди квітне пишним букетом у Ваших серцях, щодня, за будь-якої погоди та за будь-яких обставин! Хай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та радістю! 

Міський голова О.В. Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner