Нова сучасна оргтехніка для Дробишевського старостинського округу

 

Завдяки сприянню Лиманської міської ради придбано та передано на баланс МБК «Сучасник» смт Дробишево відеопроектор, оргтехніку, екран для перегляду сучасних відеофільмів та слайдів для організації свят та культурно - просвітницьких заходів для жителів селища. 
Ця допомога має неабияке значення для мешканців Дробишевського старостинського округу. Місцеві свята та культурно - просвітницькі заходи набудуть яскравості та насиченості. Особливо зараз під час карантину сучасна оргтехніка забезпечить більш якісне проведення онлайн-заходів. 
Дуже приємно працювати з керівництвом, яке вболіває за якість життя мешканців кожного старостинського округу громади та особливо про насичений відпочинок наймолодших мешканців громади. Бо саме діти та юнацтво Дробишевського старостинського округу будуть найпершими відвідувачами будинку культури “Сучасник” та оцінювачами нових придбань. 
Тож від імені всіх мешканців Дробишевського старостинського округу хочеться висловити подяку міському голові Олександру Журавльову за такі необхідні придбання.

Староста Дробишевського старостинського округу І.М. Сабініна
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner