«Мобільний соціальний офіс»

 

З метою підвищення рівня інформованості та надання соціальної підтримки населенню безпосередньо за місцем проживання відповідно розпорядження міського голови від 21.12.2020 р. № 652 з 04.01.2021 р. відновив свою роботу «мобільний соціальний офіс» який продовжує роботу з покращення сервісу та доступності соціальних послуг для мешканців громади.
З січня місяця   згідно затвердженого графіку «мобільний соціальний офіс» проводить виїзди до 12 старостинських округів.  В складі «мобільного соціального  офісу» здійснюється  виїзний прийом  спеціалістами  управління соціального захисту населення, ЦНАПу, Лиманського міського центру соціальних служб, представники житлово-комунальних підприємств. 
Станом на 02.03.2021 року  було здійснено  37 виїздів та прийнято 1502 заяви для призначення   всіх видів державних соціальних допомог, субсидії, компенсацій та пільг та надано 488 консультацій.  
Для замовлення необхідної послуги мешканцям старостинських округів необхідно звернутися до старости та повідомити щодо потреби спеціаліста за відповідним напрямком. 
Незважаючи на стрімкий розвиток сучасних форм комунікації, необхідність особистого спілкування залишаються вкрай важливим. Саме у таких випадках на допомогу приходить «мобільний соціальний офіс», тому робота продовжується.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner