Відбулося останнє засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів

 

2 березня 2021 року о 13.00 у виконавчому комітеті міської ради відбулося останнє засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при виконавчому комітеті Лиманської міської ради. 
На засіданні присутні: Погорелов Олександр Володимирович - керуючий справами виконавчого комітету міської ради, голова Ініціативної групи, Воскобойніков Денис Євгенович - голова Громадської  організації “Співдружність Лиману”, заступник голови Ініціативної групи, Арматова Вікторія Сергіївна - начальник відділу з питань внутрішньої політики секретар Ініціативної групи, члени ініціативної групи:  Шуляченко Ірина Олексіївна - начальник юридичного відділу міської ради, Звєрева Наталія Іванівна - голова громадської організації «Громадська ініціатива — МИ».
На чолі з головою ініціативної групи Погореловим О.В., члени ініціативної групи визначили та затвердили список кандидатів до складу громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах та вирішили даний список з інформацією щодо результатів діяльності інститутів громадянського суспільства за останній рік, біографічною довідкою делегованих ними представників та оприлюднити не пізніше ніж за три робочих дні до проведення установчих зборів на офіційному веб-сайті Лиманської міської ради, як зазначено у п.8  Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Лиманської міської ради. До того ж розробили та затвердили повідомлення щодо уточненої інформації про дату, час, місце проведення установчих зборів, яке також потрібно опублікувати не пізніше ніж за три робочих дні до проведення установчих зборів на офіційному веб-сайті Лиманської міської ради.
Нагадуємо установчі збори по формуванню складу Громадської ради при виконавчому комітеті Лиманської міської ради відбудуться 11 березня 2021 року о 13.00 у ЦКД м. Лиман. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner