Правоохоронці Лиману розповіли школярам про переваги роботи поліцейського та небезпеку булінгу серед підлітків

 

Учні ЗОШ №4 ознайомились з умовами вступу до вищих навчальних закладів системи МВС України, специфікою навчання та подальшої роботи у правоохоронних органах. Дізнались про види цькування та переслідування, а також відповідальність за ці діяння.

Співробітники сектору кадрового забезпечення відділу поліції провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками лиманської загальноосвітньої школі № 4.

Гості у погонах розповіли про умови вступу до навчальних закладів, які здійснюють підготовку правоохоронців, про свою роботу та діяльність Національної поліції України. Учні дізнались, як та де можна отримати вищу юридичну освіту за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека». Про повний список вишів та їх контакти можна дізнатись тут.

В ході зустрічі присутні обговорили таке явище, як булінг. Підлітки дізнались про його види, одним з найпоширеніших з яких сьогодні є кібербулінг - цькування за допомогою соцмереж та месенджерів в інтернеті.

Поліцейські закликали ніколи не замовчувати випадки цькування себе або своїх знайомих, а негайно інформувати вчителя та батьків, повідомляти про такі факти за телефоном «102».

Краматорське районне управління поліції Донецької області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner