Вчимося долати стрес

 

26 лютого на базі Лиманського міського центру зайнятості відбулось чергове засідання в клубі для жінок та молоді «Шлях до успіху». Темою зустрічі стало ознайомлення учасників тренінгу з поняттям «стрес» і способами релаксації, саморегуляції, подолання тривожності та нервового напруження.
«Ми всі різні і прийшли у різному настрої, зі своїми проблемами. Давайте спробуємо подарувати позитивні емоції один одному. І побачимо, що навіть маленька фраза може зробити наш день! Сьогодні ми поговоримо про те, чи можна уникнути стресу у повсякденному житті, і поділимося своїми секретами боротьби зі стресом», - зазначила фахівчиня.
Всілякі недороблені справи, якісь проблемні ситуації, які висять на душі,  дуже сильно витягають енергію і не дають рухатися вперед. Методів боротьби зі стресом існує безліч, щоб навчитися боротися з ним, потрібно уміти прислухатися до себе, своїх відчуттів. 
Виконуючи вправи, учасниці заходу зрозуміли, що реагують на один і той самий подразник по-різному, та кожна з них поділилась своїм засобом виходу зі стресової ситуації.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner