Тиждень підприємництва


Впродовж останнього тижня лютого фахівцями Лиманського міського центру зайнятості було проведено ряд заходів, метою яких є підвищення обізнаності в підприємницькій сфері.
22 лютого відвідувачі бізнес-школи молодого підприємця «Next Generation» зустрілись на  тренінгу - вебінарі  «Розвиток творчого мислення». Однією з важливих рис підприємця є креативність - здатність людини відмовитися від стереотипних методів мислення і знаходити все нові способи вирішення проблем. Саме на усвідомлення і подолання бар'єрів для прояву і розвитку творчого мислення, усвідомлення характеристики креативного середовища, формування навичок і вмінь управління творчим процесом навчались юні майбутні підприємці.
23 лютого клієнти центру зайнятості зустрілись з фахівцями Лиманського МЦЗ на засіданні «Консалтингового простору». Цього разу присутні  розглядали так званий «Шлях підприємця» , щоб дізнатися про потреби та проблеми підприємців у залежності від етапу розвитку власної справи. Після дослідження цього шляху майбутні підприємці мали можливість більше зрозуміти, на якому етапі розвитку власної справи знаходиться кожен.
24 лютого в рамках функціювання центру розвитку підприємництва для підприємців та осіб, які тільки-но замислились про створення власної справи пройшла онлайн зустріч. Присутні отримали інформацю про діючі грантові проекти підтримки малого та середнього бізнесу, які наразі існують в Донецькій області та  розроблені на державному рівні або ж міжнародними організаціями, особливості складання бізнес-планів. Були продемонстровані історії успіху осіб, які започаткували власну справу за сприянням служби зайнятості. Фахівчиня розповіла про можливості громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» організації та ведення власної справи та додатком на андроїд «Центр розвитку підприємництва», який надає змогу оперативно отримати корисну інформацію щодо ведення підприємницької діяльності.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner