Освітній проект «EU Study Days»

 

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає освітній проект «EU Study Days», що відбудеться у період із березня до червня 2021 року (https://bit.ly/3aw9CwQ).
З метою подальшого розповсюдження інформації, а також залучення більшоі кількості вмотивованих учасників, просимо розповсюдити оголошення про відбір учасників серед відповідних установ: університетів, шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, громадянського суспільства, молодіжних організацій тощо.
«EU Study Days» - це освітній проект Представництва ЄС в Україні, започаткований сім років тому. Проект надає можливість українським студентам та випускникам дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між Україною та ЄС від провідних експертів у цій сфері. Проект також сприяє створенню мережі молодих українців, де вони зможуть обмінюватися досвідом, втілювати спільні ініціативи, а також стати рушійною силою зближення України та ЄС.
Із 2013 року в межах проекту було проведено понад 32 тижневі сесії у різних містах України. Цього року заплановано проведення 12 онлайн-модулів.
Кожен модуль передбачає вебінар за участі співробітників Представництва ЄС, а також провідних європейських і українських експертів. Окрім того, учасники
отримають інформаційні матеріали та зможуть перевірити свої знання, склавши тест.
За додатковою інформацією просимо звертатися до Вікторії Давидової, Радниці з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Victoria.DAVYDOVA@eeas.europa.eu) та/або до організації виконавця проекту громадської організації «Молодіжна Альтернатива» 
(контактна особа - Людмила Кудіна, youth.altemative.ua@gmail.com)
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner