Обережно шахраї!

 

Управління  з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Донецькій області повідомляє, що останнім часом почастішали випадки, коли невідомі особи під виглядом співробітників Головного управління ДПС у Донецькій області звертаються до юридичних осіб – суб’єктів господарювання та фізичних осіб – підприємців з проханнями чи з вимогами щодо перерахування на розрахункові рахунки або сплату готівкових коштів на різноманітні потреби (фінансова допомога, пожертвування, погрози застосування штрафних санкцій тощо).
Наголошуємо, що посадові особи Головного управління ДПС у Донецькій області ні в якому разі не здійснюють подібні телефонні дзвінки, відомство діє ВИКЛЮЧНО в межах чинного законодавства та повноважень і ні дзвінків, ні запрошень «для вирішення питань» від імені керівництва надходити не може.
Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що усі ці дії – незаконні та мають ознаки шахрайства.
Тому ГУ ДПС у Донецькій області звертається до платників податків бути обачними. У разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій під виглядом працівників Державної податкової служби або нібито від їх імені повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону «102».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner