Брифінг щодо підсумків роботи Лиманського МЦЗ в 2020 році та пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості в 2021 році

 

19 лютого  в приміщенні Лиманського міського центру зайнятості відбувся Брифінг щодо підсумків роботи в 2020 році та пріоритетних напрямків діяльності в 2021 році.
Розпочавши  захід , директор Тетяна Єрьоменко  ознайомила присутніх з   результатами роботи за основними напрямками надання соціальних послуг шукачам роботи та роботодавцям , взаємодії з соціальними партнерами, громадськими та міжнародними організаціями.
«Хоча рік видався важким, у зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями, аби максимально зберегти робочі місця, Урядом було напрацьовано алгоритм підтримки малого та середнього бізнесу», акцентувала  директорка,  розповівши про надання допомоги по частковому безробіттю та одноразову матеріальну допомоги суб’єктам господарювання – юридичним особам для виплати своїм працівникам, які втратили дохід через карантин.
Підвівши підсумки 2020 року,  керівник озвучила стратегічні цілі, завдання та пріоритетні напрямки роботи служби зайнятості у 2021 році.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner