Нарада з питань нарахування, повноти та своєчасної сплати податків і зборів до місцевого бюджету

 

19 лютого 2021року під головуванням міського голови Олександра Журавльова  відбулася нарада з питань нарахування, повноти та своєчасної сплати податків і зборів до місцевого бюджету.
В нараді прийняли участь начальники управлінь міської ради та відділів виконавчого комітету, начальники Слов’янських відділів ГУ ДПС у Донецькій області Сергій Петровський, Олена Ротар та Ольга Мацука.
Обговорили питання: інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення по старостинським округам. Опрацювали перелік власників земельних паїв та земель під ОСГ, які повинні мати або договори оренди, або сплачувати податок на доходи фізичних осіб шляхом декларування своїх доходів до 1 травня 2021 року.
Приділили увагу стану надходжень та заборгованості до місцевого бюджету по сплаті за землю по базам відпочинку Щурівської та Брусівської зон відпочинку.
Обговорили питання недоотримання коштів по туристичному збору, договорам довгострокового тимчасового користування лісами, земельних сервітутів  по тимчасовим спорудам.
З метою всебічного відпрацювання виявлених резервів надходження коштів до бюджету громади, які можливо спрямувати на виконання запланованих програм, буде утворена постійно діюча комісія з  залученням представників ГУ ДПС у Донецькій області. Міський голова надав відповідні доручення.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner