Consultant's Digest випуск #3 в рамках програми Train the Trainers вже готовий до Вашої уваги!

 

В кожному дайджесті команди-учасники програми висвітлюють для Вас тематики модулю, що вивчають, а також розповідають у форматі кейс-стаді про свій досвід роботи з компанією-клієнтом в попередньому модулі. 
У Випуску #3 Ви зможете ознайомитися з історіями співпраці учасників програми з компаніями-клієнтами ІТ-сектору щодо експорту різноманітних IT-рішень та розвитку діджитал маркетингу, а також почитати статті на наступні теми: 
Ведення бізнесу на зарубіжних ринках: які аспекти треба врахувати. 
Вимоги ринку та споживачів – що потрібно знати та перевірити перед тим, як починати експортувати.
Зміна продукту та його адаптація до нового ринку. 
Персона клієнта: три кроки побудови і необхідні ресурси. 
Карта подорожі клієнта.
????????????????????’?? ???????????? – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки, від учасників інноваційної освітньої програми ?????????? ?????? ???????????????? для консультантів державного та приватного секторів у сфері експортної діяльності.
Читайте третій випуск та підписуйтесь на сторінки команд учасниць, щоб отримувати більше інформації з питань експорту: 
Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).
Пост для поширення
Зображення 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner