Міжнародний день сім’ї відзначили в м. Лиман

 

Гармонійно вписався в календар травневих свят Міжнародний день сім’ї, що відзначається одразу після свята Матері. Тож не дивно, що поєднавши такі добрі, чутливі свята місто отримало чудовий концерт.
15 травня у Центрі культури і дозвілля ім. Горького відбулись урочистості: багатодітні родини отримали вітання та подарунки. Не оминули увагою й сім’ї загиблих героїв Лиманщини, які поклали свої життя у боротьбі з російською окупацією — зал стоячи аплодував мужнім батькам, які лишились своєї дитини в ім’я незалежної країни.
Заступник міського голови Юлія Гамаюнова привітала присутніх: “Саме в сім’ї закладаються високі людські якості, які із зернятка виростають та дають свої плоди:  талановиті, працелюбні, духовно багаті українці відомі на весь світ своєю щирістю. Від наших близьких, від наших родин та оточення залежить, наскільки щасливими та впевненими, життєрадісними ми будемо. Тож зичу кожному добра та любові, щастя кожній матусі, злагоди в кожну сім’ю Лиманщини.”
Запрошені на свято гості отримали квіти та подарунки. Сім’я Ковальових виховує 10 дітей; родина Чернецьких — сім, сім’я Муржи має 8 дітей та 10 онуків; родина Бєланових виховує 8 дітей; сім’я Стоян має 8 дітей, а також родина Дерюга, яка народила та виховала 10 дітей.
Якби світ весь час дивився в душу істини ласкавими очима матері, якби все, що ми зустрічаємо на своєму життєвому шляху було таким добрим і лагідним, як вона, в світі не було б ні горя, ні трагедії, ні воєн.
Шановні батьки та матері, прийміть вітання з Міжнародним днем матері та Днем сім’ї. Одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок - навряд чи. Ось так із сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити вихід, боротися… А як солодко ділити перемоги з рідними людьми! Сьогодні, в День сім’ї, прийміть найщиріші побажання злагоди та миру. Нехай у вашій родині та в нашій Україні завжди панують мир, любов, взаємодопомога і взаєморозуміння!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner